Volg ons!

Bosch en Siemens EXCLUSIV Dealer

Als u op zoek bent naar hoogwaardige huishoudelijke apparaten van Bosch en Siemens, dan bent u bij Electro World Drieenhuizen aan het juiste adres. Als EXCLUSIV Dealer zijn wij door BSH geselecteerd om deze merken aan te bieden in Amersfoort en omstreken. In ons ruime assortiment vindt u wasautomaten, vaatwassers, wasdrogers, koelkasten en vrieskasten van deze gerenommeerde merken. Wij zijn ook gespecialiseerd in het leveren en installeren van inbouwapparatuur van Bosch en Siemens.

Als gecertificeerde dealer zijn wij bevoegd om reparaties aan Bosch en Siemens apparaten uit te voeren binnen en buiten de garantieperiode. U kunt dus altijd op ons rekenen voor een snelle en deskundige reparatie van uw huishoudelijke apparaten.

Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te voorzien van gedegen advies en goede voorlichting over de producten van Bosch en Siemens. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit en de beste prijs. Bij Electro World Drieenhuizen profiteert u van de hoogste service en de beste kwaliteit, dus kom gerust langs in onze winkel om ons assortiment van Bosch en Siemens te bekijken en laat u verrassen door onze deskundigheid en persoonlijke benadering.