Volg ons!

Inbouwapparatuur o.a. Ovens Koelkasten Vriezers vaatwassers én Quookers!

Bij Electro World Drieënhuizen vindt u een ruim assortiment aan inbouwapparatuur van bekende merken zoals Bosch, Siemens en Miele. Of u nu op zoek bent naar een inbouwoven, koelkast, vriezer, vaatwasser of Quooker, wij hebben het allemaal in huis.

Ons deskundige team van monteurs zorgt voor een vakkundige inbouw van uw nieuwe apparatuur, zodat deze perfect past bij uw keuken en optimaal functioneert. Of het nu gaat om een complete keukenrenovatie of het vervangen van een enkel apparaat, wij denken graag met u mee en voorzien u van deskundig advies op maat.

Bij ons kunt u ook terecht voor de nieuwste trends op het gebied van inbouwapparatuur. Zo hebben wij bijvoorbeeld een ruim aanbod aan Quookers, de kokendwaterkraan die inmiddels niet meer weg te denken is uit de moderne keuken. Met een Quooker heeft u altijd direct kokend water bij de hand, waardoor u tijd bespaart en efficiënter kunt werken in de keuken.

Kom gerust langs in onze winkel en ontdek ons assortiment aan inbouwapparatuur. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.