Volg ons!

Sonos Dealer Amersfoort

Bij Electro World Drieënhuizen kunt u terecht voor alle Sonos producten in Amersfoort, Leusden en omstreken. Als dealer van Sonos hebben wij een groot assortiment van dit draadloze Home Sound System beschikbaar, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Of u nu op zoek bent naar een compacte speaker voor in uw slaapkamer of een krachtige soundbar voor uw home cinema setup, wij hebben het allemaal.

Met Sonos kunt u draadloos muziek, films en tv streamen via WiFi. Het geluid is van hoge kwaliteit en wordt verspreid over alle kamers van uw huis, zodat u overal kunt genieten van een sensationele luisterervaring. Wij bieden tevens de mogelijkheid om de producten bij u thuis te installeren, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe aanwinsten.

Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor het beste geluid in huis. Kom gerust langs in onze winkel in Amersfoort om de producten te bekijken en beluisteren. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Electroworld Drieenhuizen levert alle SONOS producten.
Desgewenst thuis geinstalleerd.